Sensors for the detection of GHB in beverages - Banco de Patentes
Banco de patentes
Comité Tech Transfer. Webinar: TESTIMONIALS “De la investigación al emprendimiento”
Destinado: Comunidad investigadora. El contexto actual derivado de la situación pandémica obliga, más si cabe, a aunar esfuerzos para avanzar en la sociedad y la economía del conocimiento. El...
Premiadas dos tecnologías del Banco de Patentes, se presentarán en Bio Boston
Dos tecnologías del Banco de Patentes, Sistema de Sellado Epidural y Antisense RNA-therapeutics in Myotonic Dystrophy, entre las ganadoras del Programa de Aceleración Comercial Internacional FIPSE...
Back Sensors for the detection of GHB in beverages
Sensors for the detection of GHB in beverages
Researchers from the MODeLiC group at the University of Valencia have developed chemosensors to detect GHB in alcoholic beverages, soft drinks and combinations of both. These types of sensors are excellent alternatives to classical analytical detection methods due to their chemical simplicity, their ease of use and their adequate and rapid response in real time and in-situ.
The technology is patent application protected
Innovation and Valorization Section
Transfer and Innovation Service
Universitat de València
Avda. Blasco Ibáñez, 13, nivel 2
46010, Valencia
Tel: 96 386 40 61
e-mail: sti.innovacion@uv.es