T'interessa

Recerca de patents

Recerca de patents

Què és?

Què és?

És un programa comú de la Generalitat i els organismes públics d'investigació de la Comunitat Valenciana que té per objecte propiciar la trobada entre emprenedors, empresaris i centres de generació de coneixement innovador per a facilitar la transferència dels resultats tecnològics generats pels científics als sectors productius i de servicis.

El programa Banc de Patents i Coneixement pretén posar en valor el potencial de la Comunitat Valenciana de la mà del teixit empresarial i industrial junt amb la nostra excel·lent xarxa d'I+D+I, i propiciar un apropament entre les empreses i les universitats a fi de reforçar les seues relacions, en què la universitat siga font de subministrament de solucions tecnològiques per a les nostres empreses.

Així mateix s'han realitzat adhesions al Banc de Patents i Coneixement per part d'Organismes d'Investigació, com el Consell Superior d'Investigacions Científiques.

El portal Banc de Patents i Coneixement pretén ser una finestra única en què es troben tots els resultats d'investigació de les universitats i dels organismes púbics d'investigació i així facilitar l'oferta de patents i tecnologies pendents de llicenciar. Com a resultats del portal, de juny a desembre van ser vistes 14.197 pàgines, 4.218 visitants, despertant l'interés des de diferents països com Espanya, Mèxic Perú, USA, Xile, Colòmbia, Argentina, Xina, Bolívia, França, Regne Unit, Equador, Tailàndia, Bèlgica, Brasil, Alemanya, Veneçuela i Suïssa.

En esta pàgina es poden trobar totes les tecnologies disponibles que no han sigut objecte de transferència.